close

close
close

Meteen bekijken:

MASTERVOLT’S NIEUWE
POWERBOOK

Nu uit: het bekende Powerbook van Mastervolt. In de traditie van Mastervolt staat ook deze editie boordevol recente innovaties, actuele productinformatie en up-to-date specificaties. Naar wens is het Mastervolt Powerbook zowel gedrukt als online beschikbaar. Meteen bekijken!

Home / Nieuws / Mastervolt in stuurgroep \"Nationaal Actieplan Zonnestroom 2012\"

Mastervolt in stuurgroep "Nationaal Actieplan Zonnestroom 2012"

Mastervolt is opnieuw met het KEMA projectteam overeengekomen om zitting te nemen in de Stuurgroep van het Nationaal Actieplan Zonnestroom. Het nationaal actieplan heeft vorig jaar geresulteerd in een plan om in het ambitieuze doel van 4.000MWp aan PV toe te passen in Nederland vóór 2020. Aan dit initiatief doen zeer veel belanghebbende mee zoals overheden, fabrikanten, de installatie branche, banken, netbeheerders etc.

Overleggen, onderzoeken & workshops hebben vorig jaar geresulteerd in een rapport waarin is beschreven welke concrete zaken een bevorderlijke en belemmerende invloed hebben op de toepassing van zonnepanelen. Denk daarbij aan onderwerpen als regelgeving, kwaliteit, financiën, belasting etc.

Met het actieplan 2012 zal getracht worden om zoveel mogelijk van deze barrières die in 2011 zijn geïnventariseerde weg te nemen. Door ‘ambassadeurs’ aan te wijzen van acties die gedaan moeten worden kan eenvoudig worden gevolgd of verbeteringen worden gerealiseerd.

Om mogelijkheden kracht bij te zetten is Mastervolt tevens sponsor.

Zie ook:
http://www.kema.com/nl/news/pressroom/press-releases/2011/Particuliere_zonnestroom_in_Nederland_kan_in_2020_verveertigvoudigen.aspx