close

close
Home / Onze merken uit het huis van Power Products

Onze merken uit het huis van Power Products

Power Products LLC, het moederbedrijf achter Mastervolt, biedt naast Mastervolt ook diverse andere merken. Elk met hun eigen specialistische portfolio.

Ancor is wereldleider in zeewaardige kabels en aansluitingen en is al meer dan 30 jaar actief in de maritieme industrie. Elk product, van vertind koperdraad en geïsoleerde stekkers tot een complete serie handgereedschap, is ontworpen om de ontberingen van het water te weerstaan. De complete productlijn van Ancor zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een Marine Grade™ kwaliteit voor uw hele elektrische systeem.

Ancor-catalogus downloaden

BEP ontwerpt en produceert een brede range van producten en systemen voor accumonitoring en management, laadstroomverdeling en digitale schakeling. Het CZone® digitale besturings- en monitoringsnetwerk vereenvoudigt de installatie van complexe elektrische systemen. Daarnaast biedt BEP een uitgebreid assortiment accuschakelaars, bus bars, zekeringen en zekeringhouders voor een veilige en betrouwbare werking; de Pro Installer serie.

BEP-catalogus downloaden

Marinco, de marktleider in walstroomproducten, biedt duurzame, innovatieve ontwerpen om uw vaartuig of caravan van stroom te voorzien. Van kabelsets tot talloze 12 V-accessoires, Marinco biedt een brede productlijn die is ontworpen met het oog op veiligheid in veeleisende omgevingen. Alle producten voldoen aan strenge wereldwijde industriële normen, zoals de unieke EEL productlijn, die afdichtingsringen overbodig maakt en voor stevige verbindingen zorgt.

Marinco-catalogus downloaden

Toonaangevend in de maritieme recreatieve markt dankzij waterdichte acculaders, omvormers en UL-gecertificeerde galvanische isolators. Daarnaast levert ProMariner ook een scherpe blik op het water met een uitgebreid assortiment verrekijkers en maritieme accessoires.

ProMariner-catalogus downloaden