close

close
Home / Mastervolt: The power to be independent

Mastervolt: The power to be independent

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40.000 Watt. Onze elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.

De missie van Mastervolt

Het ontwikkelen en produceren van energiesystemen voor autonoom gebruik op afgelegen locaties, over de hele wereld.

De visie van Mastervolt

Als toonaangevend wereldwijd opererend A-merk willen wij de beste zijn in wat wij doen.

Hoogwaardige technologie, optimale prestaties

Sinds de oprichting in 1991 is Mastervolt een sterk innovatie-gedreven onderneming. De productontwikkeling vindt plaats in drie hoog gekwalificeerde centra in Amsterdam (NL), Auckland (NZ) en Wisconsin (VS) waar onze engineers continue zoeken naar nieuwe wegen om technologie te koppelen aan optimale prestaties.

Service van wereldklasse

De meerwaarde van Mastervolt zit in het vermogen om te innoveren. Om producten technologieen en systemen van de hoogste kwaliteit te bieden gekoppeld aan een superieure wereldwijde service. De passie en inzet van onze mensen maken het verschil. Wij zijn Mastervolt. The power to be independent.

Samenwerking tussen toonaangevende elektrische bedrijven

Mastervolt is onderdeel van Power Products, LLC, en maakt samen met andere vooraanstaande merken deel uit van de afdeling ‘Marine, Mobile & Industrial’. Ancor, BEP, Blue Sea Systems, Marinco, Mastervolt en ProMariner zijn al tientallen jaren actief als onafhankelijke aanbieders van innovatieve elektrische oplossingen en hebben nu hun krachten gebundeld. Samen bieden wij het grootste en meest complete elektrische assortiment, voor elke denkbare toepassing. 


 

Mastervolt BEP Marinco Blue Sea Systems ProMariner Ancor


De Mastervolt filosofie is gebaseerd op vier pijlers:

Innovatie & productontwikkeling

Vanaf de oprichting is Mastervolt een wereldspeler op het gebied van technologie; van energie-opslag en conversie tot digitale netwerksystemen. Baanbrekend onderzoek zit in ons DNA. De hoog-opgeleide technici van Mastervolt zijn verantwoordelijk voor het vertalen van de technologie van morgen in ultieme prestaties van vandaag. Met uitgebreide technische processen zoeken de technici van Mastervolt naar de beste componenten. Deze worden, net als alle nieuwe productontwerpen, tot het uiterste getest, om 100% tevredenheid te garanderen op het moment dat de producten, technologieën en systemen daadwerkelijk worden geïnstalleerd. U krijgt het beste product met de hoogste kwaliteit. Ontdek waar onze ingenieurs aan werken op www.mastervolt.nl/nieuw waar wij met trots onze nieuwe aanwinsten presenteren.

Systeemoplossingen

Het maakt niet uit in welke branche of voor welke toepassing, Mastervolt is gericht op energie-oplossingen en componenten die zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk in uitgebreide systemen kunnen worden geïntegreerd. Van een accu die met kwaliteitsbedrading verbonden is aan effciënte conversieproducten tot complete digitale schakeltechnologieën voor controle en bewaking, die met één vinger te bedienen zijn. Mastervolt biedt flexibele en op maat gemaakte systemen, inzetbaar voor elke toepassing.

Wereldwijd netwerk

Mastervolt is trots haar klanten te kunnen ondersteunen met eersteklas service. Expertise en ondersteuning is beschikbaar in drie geograļ¬sche regio's wereldwijd; Amerika, EMEA en APAC. Met kantoren en partners in meer dan 80 landen weten onze klanten dat wij overal ter wereld informatie kunnen leveren, zonder vertraging. Wij kunnen de voortgang van elke aanvraag volgen, of deze nu eenvoudig of gecompliceerd is. Daarnaast traint Mastervolt haar servicepartners voortdurend, wat een adequate ondersteuning en service garandeert.

Krachtige marketing

Een krachtige, wereldwijd geörienteerde marketing is voor Mastervolt altijd een belangrijke pijler geweest; het bepaald welke markten wij willen ontginnen en hoe het bedrijf en de producten gepositioneerd worden. Wij geven klanten de bevestiging dat ze investeren in hoogwaardige technologie, geavanceerde systemen en een superieure ondersteuning. Ons marketingteam werkt continu aan het uitbouwen van dit wereldwijde A-merk imago.

Mastervolt is een ISO 9001: 2008 gecertificeerd bedrijf.   ISO certified