close

close
Home / Solar netgekoppeld

Solar netgekoppeld

Het beste uit de zon halen. De allerhoogste opbrengst generen uit de perfecte synthese tussen omvormers en zonnepanelen, ongeacht merk of type. Dat is kortweg waar Mastervolt al sinds 1995 voor staat. In ruim 20 jaar leverde Mastervolt dan ook honderdduizenden solaromvormers aan even zovele tevreden gebruikers, met name in West-Europa. We stonden al in 1999 aan de wieg van het grootste, residentiële PV-project ter wereld (500 woningen, 1,3 MegaWatt) in het Nederlandse Amersfoort.

Ook de toekomst ziet Mastervolt zonnig tegemoet. De grote maatschappelijke aandacht voor schone en duurzame energie zal Mastervolt meer dan ooit stimuleren in de ontwikkeling van slimme en effectieve oplossingen, zoals het Mastervolt IntelliConcept waarmee de PV-opbrengst tot 10 % wordt verhoogd.

Soladin 1000 WEB

Soladin 1500 WEB

Soladin 2200 WEB

Soladin 3000 WEB

BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILS

Garantievoorwaarden

Alle Soladin WEB producten en IntelliWeb® monitoring service worden standaard met 10 jaar fabrieksgarantie geleverd. Aan deze garantie zijn voorwaarden en beperkingen verbonden. Voor de volledige garantievoorwaarden klik hier

Solar monitoring

Een PV-systeem is een hele investering. Een investering die zich uiteindelijk ruimschoots terugverdient. Wie daarbij alleen vertrouwt op het “aan”-lampje op de omvormer en op de afrekeningen van het energiebedrijf, doet zichzelf ernstig tekort. Monitoring geeft u de garantie dat u het maximale uit uw systeem haalt. Het tijdig signaleren van problemen of afwijkingen voorkomt verlies van opbrengsten. De diverse uitleesmogelijkheden geven een optimaal beeld van uw systeem. 

Alle Soladin WEB solaromvormers van Mastervolt zijn uitgerust met IntelliWeb. Deze omvormers beschikken over een geïntegreerde datalogger die opbrengstgegevens opslaat, en een WiFi-verbinding voor de communicatie. Voor het beheer van meerdere systemen biedt Mastervolt een set van beheersfuncties aan onder de naam IntelliGuard.
 

IntelliWeb  IntelliWeb login  IntelliGuard 

Belangrijke mededeling

De after sales service van onderstaande solar-omvormers is overgenomen door SolarInverters BV.
Het gaat om de modellen:

  • SunMaster ES
  • SunMaster XS
  • SunMaster CS
  • SunMaster IS
  • SunMaster XL
  • SunMaster QS
  • Soladin 600
  • Windmaster 500

Ga bij storing of defect aan één van deze modellen naar:

www.solarinverters-bv.com