close

close
Home / Nieuws / Mastervolt systeem ondersteunt deelnemers tijdens Volvo Ocean Race

Mastervolt systeem ondersteunt deelnemers tijdens Volvo Ocean Race

Na de spannendste finale in de geschiedenis van deze wedstrijd heeft Dongfeng Race Team de Volvo Ocean Race 2017-18 gewonnen. Tijdens de zenuwslopende laatste etappe van de iconische zeilrace om de wereld waren er nog drie teams in strijd voor de winst: Dongfeng Race Team, MAPFRE en Team Brunel – uiteindelijk ook de volgorde in het eindklassement. Team Akzo Nobel eindigde als vierde, Vestas 11th Hour Racing als vijfde, Sun Hung Kai/Scallywag als zesde en Turn the Tide on Plastic als zevende. Wij feliciteren alle teams met hun resultaten. Op welke plek ze ook geëindigd zijn, wat ons betreft zijn ze allemaal winnaars! Wij willen daarnaast ons medeleven betuigen aan de familie en vrienden van John Fisher, die als bemanningslid van Sun Hung Kai/Scallywag is omgekomen op zee. Hij zal nooit vergeten worden.

          

Wij vonden de 2017-18 editie van de Volvo Ocean Race uitermate spannend. Als officiële leverancier kunnen we met trots melden dat alle zeven Mastervolt/CZone elektrische systemen - volledig bestaand uit kant-en-klare onderdelen - de extreme omstandigheden zonder (service)problemen of defecten hebben doorstaan. Bovendien heeft ons M-Team, dankzij de goede samenwerking, een uitstekende ondersteuning kunnen bieden aan alle bemanningsleden en het personeel in de Boatyard. Wij willen de Volvo Ocean Race organisatie bedanken dat Mastervolt voor de tweede keer mocht deelnemen aan deze bijzondere community. We hopen elkaar snel weer te zien.

Ga voor de nieuwste video’s en een volledige beschrijving van het Mastervolt/CZone systeem voor de Volvo Ocean Race naar de speciale website www.poweredbymastervolt.com/system