close

close
Home / Nieuws / Mastervolt steunt Live Your Dream Foundation

Mastervolt steunt Live Your Dream Foundation

Amsterdam - Tijdens de Hiswa te Water in Lelystad heeft Mastervolt bekend gemaakt dat zij de Nederlandse Live Your Dream Foundation gaat ondersteunen. Deze stichting organiseert al jaren sportieve evenementen die een burg slaan tussen de belevingswereld van chronisch zieke jongeren en gezonde jongeren. Een initiatief waar Mastervolt graag een bijdrage aan levert.

De combinatie van chronisch zieke deelnemers samen met “gezonde” deelnemers is een belangrijk aspect binnen de sportieve activiteiten van de Live Your Dream Foundation. Die samenwerking zorgt ervoor dat met name de eerstgenoemde groep hun grenzen enorm weet te verleggen, en daardoor sterk aan vertrouwen en toekomstperspectief weet te winnen. Daarnaast creëert deze combinatie wederzijds begrip en respect.

Mastervolt apparatuur in de Live Your Dream zeilboot

Mastervolt ondersteunt de Foundation met apparatuur en technische service voor de Live Your Dream zeilboot, waarmee de stichting regelmatig meerdaagse zeilevenementen organiseert. Deze zeilboot is door Mastervolt uitgerust met Lithium Ion accu’s, een Combi omvormer/acculader, een Alpha dynamo met Alpha Pro laadregelaar, MasterBus digitaal schakelen en een EasyView 5 voor makkelijke monitoring, een Mass GI scheidingstransformator, plus een AGM boegschroefaccu met een ChargeMaster acculader.

              

De Live Your Dream Foundation organiseert naast drie jaarlijkse zeiltrips ook nog een fietstocht en een winteractiviteit. Meer informatie over Live Your Dream Foundation is te vinden op www.lydfoundation.com