close

close
Home / Onze merken uit het huis van Power Products

Onze merken uit het huis van Power Products

Mastervolt’s moederbedrijf, Power Products LLC, streeft ernaar u een continu groeiend portfolio van krachtige merken te bieden. Daarom zijn wij constant op zoek naar nieuwe bedrijven die onze marktpositie versterken, en ons aanbod van elektrische componenten en systemen voor power management vergroten. Als u geïnteresseerd bent in onze merken en de laatste acquisities, bekijk of download dan hier de catalogi van de diverse merken.

Ancor is al meer dan 30 jaar marktleider in hoogwaardige vertind koperen Marine Grade™ bedrading en kabels. Het uitgebreide productaanbod bestaat uit bedrading en kabels, terminals en aansluitingen, bedieningsproducten en handgereedschap. Ancor producten voldoen aan de strengste richtlijnen, waaronder UL, ABYC, NMMA en USCG.

Ancor-catalogus downloaden

De Pro Installer-serie van BEP biedt een breed aanbod aan accuschakelaars, busbars, zekeringen en zekeringhouders voor veilige en betrouwbare werking. Op basis van een innovatieve bedrijfscultuur en eersteklas engineering richt BEP zich op het vereenvoudigen van installaties en het optimaliseren van de gebruikerservaring. De producten van BEP zijn uitgebreid getest en garanderen een optimale werking in extreme omstandigheden.

BEP-catalogus downloaden

De oorsprong van Blue Sea Systems ligt in de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige elektrische producten voor de maritieme markt, om de veiligheid, eenvoud en betrouwbaarheid vergroten. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan duizend producten, bestemd voor de maritieme en industriële markt, maar ook recreatie en speciale voertuigen. Het productaanbod omvat accuschakelaars, automatische laadrelais, zekeringhouders, busbars, meters en distributiepanelen.

Blue Sea Systems-catalogus downloaden

De revolutionaire digitale schakeltechnologie van CZone heeft de afgelopen tien jaar de besturing en het management van elektrische systemen in vaartuigen, campers en hulpdiensten ingrijpend veranderd. CZone biedt volledige besturing en monitoring van alle stroomcircuits via touchscreen, iPad, draadloze afstandsbediening of multifunctionele display. CZone biedt betere prestaties, meer veiligheid en optimale betrouwbaarheid.

CZone-catalogus downloaden

Lenco Marine - marktleider in de maritieme sector en bootindustrie – is producent van trimvlakken, elektromotoren, luikliften, schakelaars en het gloednieuwe Auto Glide Boat Leveling System. Lenco Marine ontwerpt en produceert al sinds 1986 producten om het varen aangenamer, veiliger en probleemloos te maken op basis van hun brede expertise in elektrische technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de trimvlakken van Lenco zijn uitgerust met alle geavanceerde eigenschappen die men van dit bedrijf mag verwachten. Kort samengevat: Wij maken de beste boten nog beter!

Lenco- catalogus downloaden

De walaansluitingen en kabels van Marinco bepalen al sinds 1972 de norm in deze sector en zijn ontwikkeld om optimaal te functioneren in de meest zware maritieme omstandigheden. Het nog altijd groeiende aanbod van Marinco omvat inmiddels een complete serie walstroomkabels van 16 tot 100 A, en diverse adapters. Marinco is daarnaast marktleider in de maritieme sector voor ruitenwissers, schijnwerpers en scheepshoorns.

Marinco-catalogus downloaden

ProMariner™ is meer dan 35 jaar geleden opgericht met één duidelijk doel: het varen nog aangenamer maken. Met een compleet aanbod aan volautomatische maritieme acculaders, was en is ProMariner een pionier in deze sector. Innovatie, passie en trouw aan kwaliteit maakt het bedrijf marktleider op het gebied van maritieme acculaders in de USA.

ProMariner-catalogus downloaden