close

close
Home / Solar netgekoppeld

Solar netgekoppeld

Het beste uit de zon halen. De allerhoogste opbrengst generen uit de perfecte synthese tussen omvormers en zonnepanelen, ongeacht merk of type. Dat is kortweg waar Mastervolt al sinds 1995 voor staat. In ruim 20 jaar leverde Mastervolt dan ook honderdduizenden solaromvormers aan even zovele tevreden gebruikers, met name in West-Europa. We stonden al in 1999 aan de wieg van het grootste, residentiële PV-project ter wereld (500 woningen, 1,3 MegaWatt) in het Nederlandse Amersfoort.

Ook de toekomst ziet Mastervolt zonnig tegemoet. De grote maatschappelijke aandacht voor schone en duurzame energie zal Mastervolt meer dan ooit stimuleren in de ontwikkeling van slimme en effectieve oplossingen. 

Soladin 1000 WEB

Soladin 1500 WEB

Soladin 2200 WEB

Soladin 3000 WEB

BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILS BEKIJK DETAILSIntelliConcept

Eén van die oplossingen is het Mastervolt IntelliConcept, Een slimme innovatie voor 5 tot 10 % extra opbrengst. Een omvormer moet de hoogst mogelijke opbrengst kunnen leveren, ook als de omstandigheden niet ideaal zijn. De Soladin WEB solaromvormers halen onder alle omstandigheden het maximale uit uw zonnepanelen. Dat betekent niet alleen uitstekende prestaties bij volle zonneschijn, maar juist ook maximale opbrengst op een bewolkte dag. Acht ingebouwde IntelliConcept innovaties garanderen een maximale opbrengst onder alle omstandigheden.

IntelliShade

IntelliShade

Om de nadelen van schaduw te beperken kan de standaard IntelliShade regeling een zeer effectieve oplossing zijn, zonder de nadelen van optimizers en micro inverters. Door IntelliShade worden ook deels beschaduwde zonnepanelen zeer rendabel gebruikt. Zonnepanelen worden met deze oplossing niet meer negatief beïnvloed door de beschaduwde cellen in andere panelen, zodat de opbrengst van een deels beschaduwde PV installatie alsnog acceptabel is.

Monitoring

Een PV-systeem is een hele investering. Een investering die zich uiteindelijk ruimschoots terugverdient. Wie daarbij alleen vertrouwt op het “aan”-lampje op de omvormer en op de afrekeningen van het energiebedrijf, doet zichzelf ernstig tekort. Monitoring geeft u de garantie dat u het maximale uit uw systeem haalt. Het tijdig signaleren van problemen of afwijkingen voorkomt verlies van opbrengsten. De diverse uitleesmogelijkheden geven een optimaal beeld van uw systeem. 

IntelliWeb

Alle Soladin WEB solaromvormers van Mastervolt zijn uitgerust met IntelliWeb. Deze omvormers beschikken over een geïntegreerde datalogger die opbrengstgegevens opslaat, en een WiFi-verbinding voor de communicatie. Voor het beheer van meerdere systemen biedt Mastervolt een set van beheersfuncties aan onder de naam IntelliGuard.

Garantievoorwaarden

Alle Soladin WEB producten en IntelliWeb® monitoring service worden standaard met 10 jaar fabrieksgarantie geleverd. Aan deze garantie zijn voorwaarden en beperkingen verbonden. De volledige garantievoorwaarden vindt u hier. 

Soladin WEB Technical Support & Service

Vragen of problemen met een Soladin WEB solar omvormer of IntelliWeb monitoring? Vul hier ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

IntelliWeb  IntelliGuard  IntelliWeb login 

Belangrijke mededeling

De after sales service van onderstaande solar-omvormers is overgenomen door SolarInverters BV.
Het gaat om de modellen:

  • SunMaster ES
  • SunMaster XS
  • SunMaster CS
  • SunMaster IS
  • SunMaster XL
  • SunMaster QS
  • Soladin 600
  • Windmaster 500

Ga bij storing of defect aan één van deze modellen naar:

www.solarinverters-bv.com