close

close
Home / Maak kennis met onze distributeurs / Exalto Emirates, GCC

Exalto Emirates, GCC

In de rubriek 'Maak kennis met onze Distributeurs'- stellen wij onze partners voor en laten wij het belangrijke werk zien dat zij verrichten. Deze keer hebben we gesproken met Eelke Sijbrandij, Electrical & Monitoring specialist bij Exalto Emirates, die Mastervolt vertegenwoordigt in de Gulf Cooperation Council.

Vertel eens iets over uzelf en hoe lang u al met Mastervolt samenwerkt?

Exalto Emirates is de exclusieve distributeur voor Mastervolt in de GCC. Het belangrijkste aanspreekpunt voor Mastervolt klanten is Eelke, die alle vragen over vermogenselektronica, netwerk en monitoringdiensten voor haar rekening neemt.

Wat zijn de belangrijkste Mastervolt producten die u verkoopt, en aan welke klanten?

Aanvankelijk was het Mastervolt ChargeMaster assortiment het best verkocht, maar deze trend is nu veranderd in de richting van CZone apparatuur en de ondersteunende Mastervolt systeemoplossingen. Onze belangrijkste Mastervolt klanten zijn B2B leveranciers van elektrische componenten in de professionele maritieme industrie, waaronder botenbouwers, overheidsdiensten en verhuurbedrijven.

Wat vind u het leukst aan het verkopen van Mastervolt producten?

Dat is een leuke vraag! Ik zou zeggen dat ik in staat ben om een toonaangevende oplossing van wereldklasse te bieden aan al onze klanten, en dat ze na installatie met een gerust hart kunnen vertrekken met de gedachte dat ze uitstekende producten hebben geïnstalleerd, en de geruststelling van geweldige aftersales zorg en ondersteuning.

Wat is voor u de grootste verandering of ontwikkeling geweest, vooral met de recente technologische vooruitgang in vermogenselektronica?

Naast de opkomst van lithium-ion accu's, zou ik zeggen dat de mogelijkheid om nu een systeem te integreren met CZone controle en monitoring en NMEA 2000 de grootste ontwikkeling is. De aanpak van Advanced Systems Group, waar Mastervolt een belangrijk merk van is, voor volledige integratie en het leveren van elk vereist element tot aan de bekabeling en zekeringen toe, is indrukwekkend!

Hoe heeft u de markt de afgelopen jaren zien veranderen in de richting van deze nieuwe en opkomende technologieën?

Ik denk dat de introductie van de iPhone de aanzet heeft gegeven tot het tijdperk van de 'gemakkelijke bediening' waarin we ons nu bevinden. Klanten verwachten dat alles net zo eenvoudig en logisch is als het gebruik van een iPhone en dat ze de meeste dingen vanaf hun telefoon kunnen doen, inclusief het bewaken en controleren van hun boten!

Waar ziet u de toekomst van vermogenselektronica de komende 5 jaar naartoe gaan? Zijn er trends waar uw klanten op moeten letten?

Ik denk dat de 'plug and play'-benadering zal worden voortgezet en verbeterd voor systeemoplossingen. De vraag van de klant is er, dus ik ben er zeker van dat de technologie zich verder zal ontwikkelen.

Heeft u een favoriet product uit het Mastervolt assortiment?

Bij Exalto Emirates houden we ervan om een grote lithium-ion accu-oplossing te installeren. Ze zijn altijd leuk omdat ze altijd een groot en complex ondersteunend systeem vereisen, wat geweldig is om te doen. We hebben de technische expertise in huis om projecten van elke omvang aan te nemen.