close

close
Home / Onze merken uit het huis van Navico Group

Onze merken uit het huis van Navico Group

DE MEEST VERTROUWDE IN DE INDUSTRIE

Door de ervaring en kennis van experts van toonaangevende merken in de sector zijn wij toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde service en geïntegreerde oplossingen aan onze klanten.


PRIORITEIT VOOR ONZE PLANEET

Wij streven ernaar de meest innovatieve, historische merken te verenigen tot een geïntegreerde markt. Door de meest vertrouwde merken in oplossingsgerichte producten en systemen over te nemen, hebben wij ons gepositioneerd als 's werelds toonaangevende leverancier op het gebied van marine, mobiel en daarbuiten.


INNOVATIEVE LEIDERS

Ons leiderschap blijft bouwen aan een cultuur van succes die onze transformatie voedt en groei wereldwijd ondersteunt. Lees meer over de mensen die onze inspanningen voor transformatie en innovatie leiden.

Ancor is al 40 jaar marktleider in hoogwaardige vertind koperen Marine Grade™ bedrading en kabels. Het uitgebreide productaanbod bestaat uit bedrading en kabels, terminals en aansluitingen, bedieningsproducten en handgereedschap. Ancor producten voldoen aan de strengste richtlijnen, waaronder UL, ABYC, NMMA en USCG.

Attwood is al meer dan 100 jaar een bewezen leider in de maritieme industrie. Ons brede productassortiment, inclusief algemene maritieme accessoires, stoel- en tafelhardware en watersystemen en ventilatie zijn getest volgens de hoogste USCG-, ABYC- en CE-normen. Bij Attwood heeft kwaliteit onze hoogste prioriteit.


BEP biedt hoogwaardige elektrische producten zoals accuschakelaars, busbars, zekeringen en zekeringhouders, ontworpen voor veeleisende toepassingen. Op basis van een innovatieve bedrijfscultuur en eersteklas engineering richt BEP zich op het vereenvoudigen van installaties en het optimaliseren van de gebruikerservaring. De producten van BEP zijn uitgebreid getest en garanderen een optimale werking in extreme omstandigheden.


Blue Sea Systems is opgericht in 1992 met als doel het creëren van innovatieve, hoogwaardige elektrische producten die de veiligheid, eenvoud en betrouwbaarheid van het varen verbeteren. Sinds die tijd is het assortiment uitgebreid tot meer dan 1.000 artikelen, bestemd voor de maritieme, industriële, recreatie- en speciale voertuigenmarkt. De producten omvatten acculaders, accuschakelaars, automatische laadrelais, zekeringhouders, busbars, meters en distributiepanelen.


Al meer dan 10 jaar brengt CZone een revolutie teweeg in de besturing en het beheer van elektrische systemen in de recreatieve en semi-commerciële scheepsbouw, en is het bedrijf wereldwijd een gevestigde waarde in de recreatieve, gespecialiseerde en hulpverleningsmarkt voor voertuigen. CZone biedt volledige controle en bewaking van alle elektrische circuits via touchscreeninterfaces, geïntegreerde scheepsnavigatieschermen, draadloos via iPad of afstandsbediening met sleutelhanger, of op afstand via telematica-integratie.


Garelick produceert de hoogste kwaliteit en meest innovatieve metaalproducten in de recreatievaartindustrie. Garelick-producten zijn originele uitrustingen op enkele van de beste gebouwde boten en in de beste maritieme winkels.


Lenco Marine is dé marktleider in de maritieme wereld en produceert niet alleen trimvlakken, maar ook elektrische actuators, luikliften, schakelaars en het nieuwe Auto Glide bootnivelleringssysteem. Lenco Marine is expert op het gebied van elektrische technologie en produceert sinds 1986 producten om uw boot plezierig, veilig en probleemloos te laten varen. Onze toewijding en aandacht voor details geven elk lid van het Lenco team het vertrouwen om te zeggen: “Wij maken de beste boten beter!”


De walaansluitingen en kabels van Marinco bepalen al sinds 1972 de norm in deze sector en zijn ontwikkeld om optimaal te functioneren in de meest zware maritieme omstandigheden. Het nog altijd groeiende aanbod van Marinco omvat inmiddels een complete serie walstroomkabels van 16 tot 100 A, en diverse adapters. Marinco is daarnaast marktleider in de maritieme sector voor ruitenwissers, schijnwerpers en scheepshoorns.


MotorGuide-trollingmotoren zijn gebouwd om te voldoen aan de opzettelijke vastberadenheid van de visser, door een doelgericht ontwerp, opzettelijke functies en betrouwbaarheid die vissers langer op het water houden.


ProMariner™ is 40 jaar geleden opgericht met één duidelijk doel: het varen nog aangenamer maken. Met een compleet aanbod aan volautomatische maritieme acculaders, was en is ProMariner een pionier in deze sector. Innovatie, passie en trouw aan kwaliteit maakt het bedrijf marktleider op het gebied van maritieme acculaders in de USA.


Whale® voorziet de scheepvaart- en camperindustrie van baanbrekende pomp- en watersystemen door middel van hoogwaardig design en innovatie. Onze vooruitstrevende aanpak wordt gedreven door een passie om het best mogelijke product en de best mogelijke service te leveren.