close

close
Home / Onze merken uit het huis van Advanced Systems Group EMEA

Onze merken uit het huis van Advanced Systems Group EMEA

Advanced Systems Group EMEA is 's werelds grootste leverancier van producten en geïntegreerde systemen aan de Marine-, RV- en Specialty Vehicle industrie. Wij streven ernaar u een continu groeiend portfolio van krachtige merken te bieden. Daarom zijn wij constant op zoek naar nieuwe bedrijven die onze marktpositie versterken en ons aanbod van energiebeheer, digitale controle en monitoring, elektrische componenten, netwerkapparatuur en watersystemen. Als u geïnteresseerd bent in onze merken en de laatste acquisities, bekijk of download dan hier de catalogi van de diverse merken.

Ancor is al 40 jaar marktleider in hoogwaardige vertind koperen Marine Grade™ bedrading en kabels. Het uitgebreide productaanbod bestaat uit bedrading en kabels, terminals en aansluitingen, bedieningsproducten en handgereedschap. Ancor producten voldoen aan de strengste richtlijnen, waaronder UL, ABYC, NMMA en USCG.

Ancor-catalogus downloaden

Attwood is al meer dan 100 jaar een bewezen leider in de maritieme industrie. Ons brede productassortiment, inclusief algemene maritieme accessoires, stoel- en tafelhardware en watersystemen en ventilatie zijn getest volgens de hoogste USCG-, ABYC- en CE-normen. Bij Attwood heeft kwaliteit onze hoogste prioriteit.

Attwood-catalogus downloaden

BEP biedt hoogwaardige elektrische producten zoals accuschakelaars, busbars, zekeringen en zekeringhouders, ontworpen voor veeleisende toepassingen. Op basis van een innovatieve bedrijfscultuur en eersteklas engineering richt BEP zich op het vereenvoudigen van installaties en het optimaliseren van de gebruikerservaring. De producten van BEP zijn uitgebreid getest en garanderen een optimale werking in extreme omstandigheden.

BEP-catalogus downloaden

Blue Sea Systems is opgericht in 1992 met als doel het creëren van innovatieve, hoogwaardige elektrische producten die de veiligheid, eenvoud en betrouwbaarheid van het varen verbeteren. Sinds die tijd is het assortiment uitgebreid tot meer dan 1.000 artikelen, bestemd voor de maritieme, industriële, recreatie- en speciale voertuigenmarkt. De producten omvatten acculaders, accuschakelaars, automatische laadrelais, zekeringhouders, busbars, meters en distributiepanelen.

Blue Sea Systems-catalogus downloaden

Al meer dan 10 jaar brengt CZone een revolutie teweeg in de besturing en het beheer van elektrische systemen in de recreatieve en semi-commerciële scheepsbouw, en is het bedrijf wereldwijd een gevestigde waarde in de recreatieve, gespecialiseerde en hulpverleningsmarkt voor voertuigen. CZone biedt volledige controle en bewaking van alle elektrische circuits via touchscreeninterfaces, geïntegreerde scheepsnavigatieschermen, draadloos via iPad of afstandsbediening met sleutelhanger, of op afstand via telematica-integratie.

CZone-catalogus downloaden

Garelick produceert de hoogste kwaliteit en meest innovatieve metaalproducten in de recreatievaartindustrie. Garelick-producten zijn originele uitrustingen op enkele van de beste gebouwde boten en in de beste maritieme winkels.

Garelick-catalogus downloaden

Lenco Marine is dé marktleider in de maritieme wereld en produceert niet alleen trimvlakken, maar ook elektrische actuators, luikliften, schakelaars en het nieuwe Auto Glide bootnivelleringssysteem. Lenco Marine is expert op het gebied van elektrische technologie en produceert sinds 1986 producten om uw boot plezierig, veilig en probleemloos te laten varen. Onze toewijding en aandacht voor details geven elk lid van het Lenco team het vertrouwen om te zeggen: “Wij maken de beste boten beter!”

Lenco- catalogus downloaden

De walaansluitingen en kabels van Marinco bepalen al sinds 1972 de norm in deze sector en zijn ontwikkeld om optimaal te functioneren in de meest zware maritieme omstandigheden. Het nog altijd groeiende aanbod van Marinco omvat inmiddels een complete serie walstroomkabels van 16 tot 100 A, en diverse adapters. Marinco is daarnaast marktleider in de maritieme sector voor ruitenwissers, schijnwerpers en scheepshoorns.

Marinco-catalogus downloaden

MotorGuide-trollingmotoren zijn gebouwd om te voldoen aan de opzettelijke vastberadenheid van de visser, door een doelgericht ontwerp, opzettelijke functies en betrouwbaarheid die vissers langer op het water houden.

Motorguide-catalogus downloaden

ProMariner™ is 40 jaar geleden opgericht met één duidelijk doel: het varen nog aangenamer maken. Met een compleet aanbod aan volautomatische maritieme acculaders, was en is ProMariner een pionier in deze sector. Innovatie, passie en trouw aan kwaliteit maakt het bedrijf marktleider op het gebied van maritieme acculaders in de USA.

ProMariner-catalogus downloaden

Whale® voorziet de scheepvaart- en camperindustrie van baanbrekende pomp- en watersystemen door middel van hoogwaardig design en innovatie. Onze vooruitstrevende aanpak wordt gedreven door een passie om het best mogelijke product en de best mogelijke service te leveren.

Whale-catalogus downloaden