close

close
Home / Maak kennis met onze distributeurs / Powerduo Oy, Finland

Powerduo Oy, Finland

In de rubriek 'Maak kennis met onze Distributeurs'- stellen wij onze partners voor en laten wij het belangrijke werk zien dat zij verrichten. Deze keer hebben wij gesproken met Powerduo Oy, die Mastervolt in Finland vertegenwoordigt.


Mastervolt distributor Powerduo Oy Finland

Vertel ons iets meer over Powerduo Oy en wanneer u Mastervolt-distributeur werd?

"Powerduo Oy werkt sinds 2004 samen met Mastervolt. Ons bedrijf werkt voornamelijk met OEM-klanten, zowel in de maritieme als mobiele sector. Er is een sterke focus op het leveren van complete systemen, aangezien wij ervan overtuigd zijn dat dit de belangrijkste kracht is van zowel Mastervolt als Powerduo Oy. Hoewel er veel producten op de markt zijn, biedt de systeembenadering van Mastervolt extra waarde voor de klant."

Wat zijn de baanbrekende Mastervolt-producten, en waarom is het leuk om deel uit te maken van de Mastervolt-familie?

"Ons belangrijkste product is de MLI Ultra Lithium accu. Door deze Lithium Ion accu’s kunnen wij onze klanten nu een efficiënte oplossing bieden die voldoet aan de steeds grotere behoefte aan elektriciteit terwijl ze onderweg zijn, of dat nu per boot is of per camper. Andere belangrijke producten zijn de omvormer/acculader systemen en CZone digitale schakeling. Ons favoriete werk is om een ​​compleet aangedreven oplossing aan onze klanten te verkopen met alle onderdelen die nodig zijn voor de installatie. Wij vinden het ook erg leuk om onze OEM-klanten te informeren over de voordelen van een CZone-systeem in combinatie met Mastervolt-producten."


Mastervolt distributor Powerduo Oy Finland

Wat is voor u de grootste verandering of ontwikkeling geweest, vooral met de recente technologische vooruitgang in vermogenselektronica?

"Wij zien een grote kans om de Mastervolt off-grid aangedreven systemen hier in de Scandinavische landen verder te ontwikkelen, zeker gezien de toename van externe kantoren en het werken op afstand. Door de COVID-19 pandemie werken steeds meer mensen vanuit zomerhuisjes, boten en stacaravans. Het leveren van betrouwbare energiesystemen aan deze klanten zal de verkoop in de nabije toekomst stimuleren, aangezien veel van deze klanten niet terugkeren naar kantoorpanden, maar elders blijven werken."

Waar gaat, volgens u, de toekomst van vermogenselektronica de komende 5 jaar naar toe?

"Veel van onze klanten staan erop dat ze op de hoogte worden gehouden van de nieuwste product- en technologische ontwikkelingen. Dit is goed voor ons als bedrijf, omdat het ervoor zorgt dat wij onszelf ook goed onderwijzen wanneer er nieuwe technologieën beschikbaar komen. Wij zien een stijgende vraag naar steeds grotere systemen. Deze systemen hebben meer complexe integratie- en bewakingsopties op afstand nodig, en juist dan werken wij graag samen met het Mastervolt team om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de klant wordt voldaan."

***

NOOT: Mastervolt's wereldwijde netwerk van distributiepartners speelt een cruciale rol bij het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning aan klanten waar ook ter wereld: Mastervolt zou het niet zonder hen kunnen doen!