close

close
Home / Maak kennis met onze distributeurs / Strand Marine & Auto Systems, Malta

Strand Marine & Auto Systems, Malta

In onze rubriek 'Maak kennis met onze Distributeurs' geven wij een gezicht aan onze partners en het belangrijke werk dat zij verrichten. Deze keer maken we kennis met Strand Marine & Auto Systems Matthew Travers Tauss van Strand Marine & Auto Systems, Mastervolt vertegenwoordiger in Malta. 

Mastervolt distributor Strand Marine

Kunt u iets meer over uzelf en uw bedrijf vertellen? Hoe bent u Mastervolt distributeur geworden?

"Strand Marine is sinds 1993 distributeur van Mastervolt. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1990 door mijn vader is opgericht en in 2007 heb ik de 'teugels' overgenomen. Ik werk dus al met Mastervolt samen sinds ik deel uitmaak van het bedrijf."

Wat zijn de belangrijkste Mastervolt producten die u verkoopt? Naar welk product is de meeste vraag?

"Onze belangrijkste producten zijn de accu's en acculaders. Het merendeel van onze klanten komt uit de maritieme sector. Malta is een belangrijk aanlegpunt in de Middellandse Zee, dus veel jachten maken er een tussenstop. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Mastervolt is dat ik het product absoluut kan vertrouwen. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de aftersales-support van het uitermate bekwame personeel op het Mastervolt hoofdkantoor. Daardoor en dankzij het wereldwijde dealernetwerk kan ik er blindelings op vertrouwen dat onze klanten overal ter wereld kunnen rekenen op een uitstekende aftersales-service. Mijn lievelingsproduct is toch wel de MLI Ultra Lithium Ion accu. Met dit product lag Mastervolt een stap voor op de concurrentie en dankzij die voorsprong hadden zij voldoende tijd om het product te perfectioneren voordat de markt een inhaalslag maakte en de vraag steeg."

Strand Marine & Auto Systems, Malta

Er is de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt in de vermogenselektronica technologie. Wat is voor u de belangrijkste ontwikkeling tot nu toe?

"De grootste verandering is de toename van de complexiteit aan boord van jachten en de toename van de stroomvraag aan boord, die op zijn beurt wordt gedreven door de toenemende vraag onder jachteigenaren naar meer eenvoud en functionaliteit.De meeste werven moesten alle zeilen bijzetten om tegemoet te komen aan de toenemende verwachtingen als gevolg van deze opkomende technologieën in andere sectoren. Inmiddels verwachten veel booteigenaren als standaard dezelfde geïntegreerde aanpak bij het bedienen van alle boordsystemen. Mijn team en ik hebben onze technische kennis en knowhow moeten uitbreiden. De trainingssessies op het Mastervolt hoofdkantoor in Amsterdam waren daarbij van onschatbare waarde."

Kunt u ons iets vertellen over interessante projecten waar u momenteel aan werkt?

"Eén van onze nieuwste projecten is de installatie van zonnepanelen voor het Seabin-project op Malta. Dit geweldige project is gericht op het schoonmaken van de oceanen. De daarvoor benodigde stroom wordt geleverd door Mastervolt. Het project maakt deel uit van een plan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Binnenkort hopen we meer te kunnen melden hierover en er is een casestudy in voorbereiding!"

***

NOOT: Met het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning aan klanten overal ter wereld spelen de distributiepartners in het wereldwijde Mastervolt-netwerk een cruciale rol. Waar zou Mastervolt zonder hen zijn!