close

close
Home / Nieuws / Mastervolt levert naadloos vermogen met nieuwe 120 V CombiMaster omvormer/lader modellen

Mastervolt levert naadloos vermogen met nieuwe 120 V CombiMaster omvormer/lader modellen

- Persbericht - 


Amsterdam (april, 2023) - Mastervolt, een wereldleider in innovatieve autonome stroomoplossingen, kondigde de lancering aan van de nieuwe 120 VAC CombiMaster serie, een omvormer/lader die de ultieme stroomoplossing biedt voor boten, campers of elk ander off-grid systeem.  

"Als experts in vermogenselektronica blijft Mastervolt superieure stroomoplossingen ontwikkelen en we zijn verheugd om onze top-of-the-line CombiMaster-serie uit te breiden met vier nieuwe modellen," aldus Eric Lindquist, VP en General Manager, Power Systems bij Navico Group. "Met het lichtgewicht, compacte ontwerp, de parallelle en split-fase werking en de Power Assist functie om uitschakeling te voorkomen, zijn de voordelen eindeloos. Of u nu off-grid leeft of een back-up stroombron nodig hebt, de nieuwe 120 V CombiMaster modellen bieden betrouwbare stroom in een gebruiksvriendelijke unit wanneer u die nodig hebt."

De nieuwe CombiMaster-serie combineert twee essentiële producten en bespaart zo waardevolle ruimte en vermindert installatietijd en -kosten. Deze modellen zijn ontworpen voor een betrouwbare, efficiënte stroomconversie voor alle elektrische behoeften. De CombiMaster beschikt over geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke interfaces waarmee gebruikers hun systemen gemakkelijk kunnen controleren en besturen. Met intelligente functies zoals adaptief laden en vijf verschillende bedrijfsmodi is het stroomsysteem altijd geoptimaliseerd voor piekprestaties. Bovendien schakelt het automatische AC-transfersysteem tussen generator of lichtnet en omvormeruitgang, waardoor een constante stroomvoorziening wordt gegarandeerd, en de Power Assist-functie voorkomt het doorslaan van de netzekering bij aansluiting op een zwak lichtnet.

De CombiMaster is ontworpen om gemakkelijk te integreren in netwerksystemen. Het intelligente ontwerp communiceert naadloos met NMEA 2000®, CZone® en MasterBus netwerken. Dit maakt volledige systeemfunctionaliteit en communicatie tussen apparaten mogelijk. Ook kunnen kritische functies en configuraties worden beheerd vanaf multifunctionele displays, CZone displays en een reeks andere digitale displays. De 3500W/4500W/5000W AC-output van de unit overtreft de standalone werking en maakt parallelle en split phase configuraties mogelijk voor grotere toepassingen tot 35 kW. De nieuwe modellen omvatten krachtige acculaders in 12/3500-200 en 24/3500-100, evenals 24/4500-120 HT en 48/5000-70 HT, die kunnen werken bij hoge temperaturen tot 176 graden Fahrenheit.

"De CombiMaster staat centraal in ons Fathom® e-power systeem, een geïntegreerd lithium-ion hulpstroombeheersysteem," voegde Lindquist eraan toe. "Door innovatieve productontwerpen zoals deze omvormer/lader zijn we in staat revolutionaire systemen te creëren die de toekomst van varen en camperen veranderen."

Belangrijkste kenmerken

  • De meest compacte en lichte omvormer/lader in zijn klasse met eenvoudige installatie.
  • Betrouwbare, stille en langere werking van de accu's.
  • Intelligente drie stappen+ acculader voor sneller en veiliger opladen.
  • Automatisch schakelen tussen netspanning en omvormer.
  • Maakt parallel en split phase stapelen mogelijk.