close

close
Home / Nieuws / Mastervolt en Concorde breiden hun succesvolle samenwerking uit tot een exclusief partnerschap

Mastervolt en Concorde breiden hun succesvolle samenwerking uit tot een exclusief partnerschap

Het gezamenlijk ontwikkelde systeem zorgt voor een veilige, onafhankelijke stroomvoorziening in campers, zelfs zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

Mastervolt Duitsland en Concorde Reisemobile GmbH breiden hun succesvolle samenwerking op het gebied van stroomvoorzieningssystemen verder uit. Mastervolt is de komende 3 jaar de exclusieve leverancier voor autonome elektriciteitsvoorziening voor de premium camperfabrikant uit Aschbach.

Als systeempartner ondersteunt Mastervolt Concorde Reisemobile tijdens elke ontwikkelingsfase van de autonome stroomvoorzieningssystemen. Van planning, testen en installatieondersteuning tot pre-assemblage, serviceondersteuning en opleiding van medewerkers. Daarnaast blijft Mastervolt het eerste aanspreekpunt voor alle vragen rond het thema stroomvoorziening. Samen zorgen de partners voor een zeer hoge kwaliteitsstandaard.

 

Mastervolt producten die tot de camperuitrusting behoren zijn bijvoorbeeld de Lithium Ion accu's, de Mass Combi Pro - acculader en omvormer in één - de SCM60 solar laadregelaar, de EasyView systeemmonitor, de Mac Plus DC-DC lader en andere accessoires. Samen vormen deze Mastervolt componenten een betrouwbaar off-grid elektriciteitssysteem dat makkelijk langere periode zonder toegang tot het lichtnet kan overbruggen. Dit betekent dat reizigers te allen tijde kunnen genieten van het ultieme comfort en de luxe van de camper.

"We zijn erg blij dat we Concorde hebben kunnen overtuigen met onze knowhow en onze producten. Een luxe camper heeft een optimale en professionele stroomvoorziening nodig, zodat klanten ten volle kunnen genieten van het geboden comfort”, legt Denis Frenzel, algemeen directeur Mastervolt Duitsland uit. "De afgelopen jaren hebben wij samen een stroomvoorzieningssysteem ontwikkeld dat optimaal is aangepast aan de wensen van de Concorde-klant. Wij zijn trots op de voortzetting van zo'n succesvolle samenwerking, en danken Concorde voor het vertrouwen dat zij in ons hebben.”