close

close
Home / Nieuws / Oyster World Rally 2022-2023

Oyster World Rally 2022-2023

Oyster World Rally 2022-2023 begint in Antigua

In januari werd op Charlotte Point in Antigua het startschot gegeven voor de Oyster World Rally.
25 Oyster-jachten van Britse makelij nemen deel aan de 27.000 mijl lange wereldomzeiling die de onverschrokken bemanningen zo'n 16 maanden in beslag zullen nemen, met stopovers op 25 locaties over de hele wereld.

Het Mastervolt-team in het Verenigd Koninkrijk hielp de zeilers zich voor te bereiden op hun wereldreis door middel van speciale trainingsseminars voordat ze gingen varen. Dit hield onder andere in dat de bemanningen hun elektrische systeem aan boord moet begrijpen. Dat ze weten hoe ze voor de accu's en het management systeem van de boot moesten zorgen, met name wanneer ze lange tijd buitengaats zijn. Alle scenario's zijn doorgenomen.


Mastervolt is verheugd Oyster Yachts te kunnen ondersteunen om ervoor te zorgen dat elk jacht en zeiler tijdens de rally en toekomstige evenementen goed voorbereid zijn, klaar voor een avontuur van hun leven.

Dit is de derde editie van de Oyster World Rally, en de enige volledig ondersteunde wereldreis. Het zeer ervaren logistieke en technische team van de Oyster World Rally begeleidt de vloot bij elke stap die ze zet.

De Rally kan in real time gevolgd worden op de Rally Live sectie van de Oyster Yachts website. Volgende stop is Panama en dan de Galápagos Eilanden!


Over Oyster Yachts

Oyster Yachts bouwt mooie bluewater zeiljachten, waarvan het DNA is geworteld in meer dan 20 miljoen bluewater zeilmijlen en meer dan 90 circumnavigaties. Van 50 tot 120 voet, deze luxe cruising zeilboten zijn de ultieme hybride avontuurlijke machines, goed uitgerust en met de hand gemaakt van uitzonderlijke materialen. Het bedrijf staat bekend om zijn bouwkwaliteit, aandacht voor detail en de uitstekende vaardigheden van zijn Britse meester-ambachtslieden. In overeenstemming hiermee is de slogan van het bedrijf 'Beyond Expectation'.


Het merk is trots op de wereldwijde familie die rond de jachten is gegroeid en de after sales en technische ondersteuning van wereldklasse. Eigenaars worden uitgenodigd om deel te nemen aan evenementen zoals de Oyster World Rally om de wereld rond te varen en de jaarlijkse regatta's in Palma en Antigua.