close

close
Home / Nieuws / Oyster Yachts en Mastervolt tekenen leveringscontract voor drie jaar

Oyster Yachts en Mastervolt tekenen leveringscontract voor drie jaar

Oyster Yachts en Mastervolt sluiten een leveringscontract voor drie jaar, dat loopt van december 2018 tot december 2021.
De overeenkomst verlengt hun samenwerking die 20 jaar geleden van start ging.

Het nieuwe leveringscontract brengt twee bedrijven samen die inzetten op kwaliteit in alle aspecten van de productie. Mastervolt is een marktleider in innovatieve energieoplossingen voor de internationale maritieme, automotive en industriële markten. Oyster Yachts is een wereldleider in het ontwerpen en bouwen van iconische zee- en oceaanzeiljachten.

Oyster contract

 

 

 

 

 

 

Afgebeeld (v.l.n.r.):
Nick Shotton (Head of Procurement Oyster Yachts), Nick Holland (Mastervolt UK Sales Manager),
Andrew Martin (Commercial Manager Oyster Yachts) en Ton de Winter (CEO Mastervolt BV).

 

Mastervolt gaat de elektronische energieapparatuur leveren voor het complete productaanbod van Oyster Yachts, van de Oyster 565 tot het vlaggenschip Oyster 1225. De Mastervolt apparatuur omvat ook geavanceerde Lithium Ion accu's met superieure prestaties en korte laadtijden.

"We zijn er bij Oyster Yachts erg trots op dat wij onze samenwerking met Mastervolt hebben kunnen formaliseren met dit langetermijncontract. Bij Mastervolt vinden we alle waarden terug die ook bij Oyster hoog in het vaandel staan: betrouwbaarheid, uitstekende technische oplossingen en bovenal een ongeëvenaarde wereldwijde ondersteuning. We zijn ook erg blij dat Mastervolt onze leveringspartner is voor onze World Rally, waar ze onze schippers uitstekend ondersteunen", aldus Nick Shotton, Head of Procurement bij Oyster Yachts.

         

De zeiljachten van Oyster Yachts staan bekend om hun prestaties en comfort op het water, en de energieoplossingen van Mastervolt bieden een betrouwbaarheid en duurzaamheid die essentieel is aan boord. Zo kunnen zowel de bouwers als klanten met het volste vertrouwen genieten van hun jacht", vertelt Nick Holland, Sales Manager UK bij Mastervolt.

Mastervolt en Oyster Yachts delen de ambitie om te innoveren op het vlak van producten en processen. Beide bedrijven werken al lang samen bij het ontwerpen en ontwikkelen van de beste elektronische energieoplossingen die voldoen aan de eisen voor een zorgeloze zeilervaring met Oyster Yachts. Deze jachten hebben een behoorlijke stroomvraag, die perfect wordt ingevuld door de producten van Mastervolt.