close

close
Home / Nieuws / Power Maxed Racing bundelt krachten met Power Products Mobile Solutions / Mastervolt

Power Maxed Racing bundelt krachten met Power Products Mobile Solutions / Mastervolt

Power Maxed Racing is trots op de technische samenwerking met Power Products Mobile Solutions; een samenwerking die het team helpt in hun doel om het Britse Touring Car-kampioenschap te winnen.

Power Maxed Racing werkt samen met Power Products Mobile Solutions aan een complete stroomoplossing voor hun Touring Car-racetruck, waardoor het team volledige autonomie heeft, waar ze zich ook bevinden. Op deze manier kan het team uit Warwickshire hun belangrijkste race-supporttruck onafhankelijk van het elektriciteitsnet gebruiken, zodat het team altijd vermogen en werkcapaciteit heeft, waar ze ook zijn.

Mastervolt - onderdeel van Power Products Mobile Solutions- is leverancier van innovatieve en betrouwbare energie-oplossingen, zoals acculaders, omvormers, accu's, controlepanelen en geïntegreerde systemen. Met uitgebreide kennis van de maritieme en mobiele industrie, is Power Products Mobile Solutions er trots op een stap te zetten in de wereld van de autosport.

Power Products Mobile Solutions levert een aantal robuuste en beproefde omvormers, accu's, controlepanelen en systeemoplossingen om de truck en alle apparatuur aan boord van stroom te voorzien. De vrachtwagen heeft nu genoeg vermogen om langer dan 48 uur onafhankelijk te draaien, wat betekent dat PMR, ongeacht de situatie, zich nooit zorgen hoeft te maken over stroomuitval voor vitale communicatie- of werkplaatsapparatuur.

Martin Broadhurst, PMR Team Manager - “We zijn er trots op dat wij met partners werken die kennis van zaken hebben, en die de beste producten in hun sector leveren. Power Products Mobile Solutions staat bekend als toonaangevend, en heeft vanaf het begin onze wensen tot in detail begrepen. De mogelijkheid om zonder elektriciteitsnet te werken heeft een enorm positief effect op onze campagne, en betekent dat wij alle communicatie- en werkplaatsapparatuur kunnen gebruiken tijdens iedere testsessie. Onze ondersteunende racetruck is ons kantoor, onze werkplaats en datacentrum als we op pad zijn met de BTCC-auto's, dus het is van absoluut levensbelang dat we er volledig op kunnen vertrouwen.” 

Andy Parker, Power Products’ Technical Sales Manager UK en Ierland - “We zijn  verheugd over de samenwerking met Power Maxed Racing. Vijf van de acht merken van Power Products (te weten Ancor, BEP, Blue Sea, Mastervolt en Marinco) worden gebruikt voor de installatie van een autonoom energiesysteem van topklasse, en wij vinden het geweldig dat wij het team dit seizoen kunnen ondersteunen. We kijken uit naar een aantal prachtige races.”

U vindt de systemen van Power Products en Mastervolt op www.powerproducts-mobile.com en  www.mastervolt.nl/referenties, waar wij video's en casestudies delen van systemen uit de praktijk en sponsorprojecten.

 

 

Foto (van L naar R): Si McNally (PMR Marketing & PR Manager) en Andy Parker (Power Products Mobile Solutions’ Technical Sales Manager UK) schudden elkaar de hand om de samenwerking te bezegelen.