close

close
Home / Nieuws / Princess Yachts en Mastervolt verlengen leveringsovereenkomst voor vermogenselektronica

Princess Yachts en Mastervolt verlengen leveringsovereenkomst voor vermogenselektronica

Mastervolt blijft de exclusieve leverancier van vermogenselektronica voor Princess Yachts. Het contract werd onlangs verlengd. Nu deze succesvolle samenwerking het 11e jaar ingaat, blijft Mastervolt het aanbod aan innovatieve energieopwekkings-, conversie- en opslagproducten leveren voor de gehele Princess-serie. Het contract omvat tevens de ontwikkeling van een nieuw - op maat gemaakt -digitaal schakelsysteem met Lithium Ion accu's voor het schitterende nieuwe R35-model van Princess Yachts. Daarnaast heeft de overeenkomst betrekking op andere producten binnen de Power Products-groep, waar Mastervolt deel van uitmaakt.

Bij de aankondiging van de nieuwe overeenkomst zei Grant Hooper, Purchasing Director van Princess Yachts, het volgende: "Hoogwaardige en betrouwbare systemen aan boord van onze jachten zijn essentieel om de reputatie van het merk Princess hoog te houden. Mastervolt en Princess Yachts delen hun passie voor prestaties en kwaliteit en Mastervolt heeft laten zien alles in het werk te stellen om aan de wensen van onze klanten te voldoen, waardoor zij onze eerste keuze waren, en met deze nieuwe overeenkomst ook blijven." 

"Namens Mastervolt ben ik zeer verheugd dat wij onze samenwerking met Princess Yachts kunnen voortzetten", aldus Nick Holland, Sales Manager UK bij Mastervolt. "Beide bedrijven doen er alles aan om producten te leveren die aan de hoogste normen voldoen, en passen geavanceerde technologieën toe om buitengewone prestaties te leveren."