close

close
Home / Nieuws / Zanotti kiest voor Mastervolt apparatuur als voeding voor hun elektrisch gekoelde voertuigen

Zanotti kiest voor Mastervolt apparatuur als voeding voor hun elektrisch gekoelde voertuigen

Geweldig nieuws van onze distributeurs in Italië en Spanje!

Beide teams werken samen met Zanotti en Daikin, die complete koelkits voor voertuigen leveren als support bij het transport van farmaceutische of bederfelijke goederen.

Na twee jaar uitgebreid testen kan Mastervolt Italië met trots zeggen dat Zanotti Mastervolt-apparatuur standaard heeft toegevoegd aan hun kits voor elektrische voertuigen. De voedingspakketten zijn ontworpen om een ​​hoge mate van betrouwbaarheid en maatwerk te bieden voor de specifieke voertuig- en toepassingsbehoeften. De voeding kan worden geconfigureerd met één of twee Lithium Ion accu’s die elk 1,25 tot 5,5 kW leveren, tot 11 kW in totaal; in combinatie met een robuuste omvormer / acculader van Mastervolt.

Hetzelfde geldt voor Azimut Spanje, die de energieoplossing heeft ontworpen voor de koelapparatuur van de Mercedes Benz eVito, een 100 % elektrisch gekoeld voertuig, waarmee gekoeld voedsel zonder beperkingen naar de binnenstad en emissiearme gebieden kan worden vervoerd.

Deze oplossing - ontwikkeld in samenwerking met de ingenieurs van Zanotti Spanje - is ook gebaseerd op Mastervolt Lithium Ion-technologie, en levert 100 % elektrische energie aan de Zanotti-koelapparatuur, met een autonomie van maximaal 7 uur en een koelcapaciteit van 1605 fg / uur. Het intelligente energiebeheer, het compacte en kleinere formaat waren de belangrijkste overwegingen van Zanotti om voor de AZIMUT oplossing te kiezen.

Felicitaties aan de Italiaanse en Spaanse teams voor hun doorzettingsvermogen en overtuiging dat Mastervolt producten dé oplossing zijn voor deze innovatieve toepassing - een 100 % elektrisch gekoelde auto.