close

close
Home / Referenties / Foodtruck: eten serveren waar u maar wilt

Foodtruck: eten serveren waar u maar wilt

Bekijk systeemtekening

De foodtruck, een keuken op wielen, is wereldwijd een populaire manier van buiten de deur eten. Professionele- en hobbykoks gebruiken foodtrucks om hun culinaire creaties aan het publiek voor te schotelen op muziek-, theater- en foodfestivals. Autonomie (onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet) is hierbij zeer belangrijk. Power Products ondersteunt deze gedreven ondernemers door systemen te leveren die feilloos koelkast, elektrische kookplaat, grill en oven van stroom voorzien. Want elke talentvolle chef verdient de volledige controle over zijn kookgereedschap…

Power Products Mobile Solutions Food Truck

Uw voordelen

  • Perfecte combinatie van beste investering versus kwaliteit.
  • Robuuste en bewezen kwaliteit van de Mastervolt gel-accu’s.
  • Alle informatie van de systeemcomponenten op één display.
  • Eenvoudige en gezekerde controle op de toevoer van de op de locatie aanwezige stroom. Deze toevoer is vaak beperkt tot de plaatsen waar foodtrucks komen.
  • De Mass Combi zorgt daarbij voor optimale benutting van de aanwezige stroom. Zodra de apparaten in de foodtruck erom vragen, levert de omvormer vervangende stroom aan de keukenapparaten. Vraag en aanbod van (net)stroom blijven in balans zonder de zekeringen in de netaansluiting door te laten branden.

Reactie van de klant

“Wanneer we aan het werk zijn op een buitenlocatie, kunnen we vertrouwen op het intelligente Mass Combi systeem. Het regelt alles zelf, zonder onze bemoeienis en desgewenst zonder de noodzaak van externe stroombronnen. Omdat we weten dat we altijd stroom tot onze beschikking hebben, kunnen wij ons volledig richten op het prepareren en verkopen van onze lekkere gerechten.”

Anna Geiger, eigenaar food truck

Het systeem

Het elektrische systeem in deze voertuigen is in de basis heel eenvoudig. De robuuste, lichtgewicht Mass Combi 12/2200-100 MB integreert een krachtige acculader met een stille, efficiënte omvormer en een veelzijdig AC omschakel- en transfersysteem. Deze elektriciteitsvoorziening garandeert zorgeloos, professioneel gebruik, elke dag opnieuw. Gecombineerd met het EasyView 5 display en de MasterShunt 500 is het complete systeem te controleren en te monitoren vanuit één apparaat. Omdat zelfs de zekeringen van de DC Distribution 500 worden gemonitord, krijgt u ultiem gebruiksgemak tot uw beschikking.

Systeemtekening

Power Products Mobile Solutions Systeemtekening Foodtruck

Systeemcomponenten

De keuze van de ingenieurs

CZone digitaal schakelen is dé oplossing voor ongecompliceerde controle van uw systeem. Alle schakelbare functies binnen het systeem controleert u vanuit één scherm (op 1 of op 2 locaties) of vanaf uw iPad. Zo verandert u de status van uw voertuig met één druk op de knop. Essentiële informatie over spanning, stroom en zekeringen ziet u in een oogopslag. CZone digitaal schakelen is zeer eenvoudig te installeren en bespaart kosten. Veel instellingen zijn al voorgeprogrammeerd en nieuwe zijn eenvoudig te implementeren. De digitale zekering bespaart veel tijd doordat het zoeken naar zekeringsproblemen overbodig is geworden. Waarschuwingen verschijnen bovendien direct op het centrale display, door continue monitoring van het systeem.

EasyView 5