close

close
Home / Referenties / Promotietruck: op maat gemaakt door Schuler

Promotietruck: op maat gemaakt door Schuler

Bekijk systeemtekening

Schuler is een innovatief bedrijf dat bijzondere mobiele oplossingen ontwikkelt. Zo ontwerpt en bouwt Schuler bijvoorbeeld intelligente vrachtwagens voor motorsport, hospitality en promotiedoeleinden. Deze trailers worden op maat gemaakt en geheel toegespitst op de wensen van de klant. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste knowhow en meest actuele ontwikkelingen in styling en carrosserietechniek. Power Products draagt bij aan de ontwikkeling en het ontwerp van deze speciale met de hand afgewerkte voertuigen en trailers, waarbij degelijkheid in alles een absolute voorwaarde is.

Power Products Mobile Solutions Promotional Truck

Uw voordelen

  • CZone digitaal schakelen reduceert de systeemkosten en zorgt voor een betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken omschakelsysteem dat geheel offline en vóór installatie te configureren is.
  • Via het CAN-protocol werken MasterBus van Mastervolt en digitaal schakelen van CZone samen dankzij de unieke CZone MasterBus Bridge interface.
  • Alle elektronica en digitale schakelcomponenten worden bediend door twee kleine EasyView 5 touchscreens.
  • Met de CZone Wireless Interface zijn alle componenten in de promotietruck te bedienen met een iPad.
  • Twee veiligheidsrelais zorgen ervoor dat de accu’s opereren als twee onafhankelijke, redundante stroombronnen: zodra één accu is uitgeschakeld, neemt de andere het direct over. 

Reactie van de klant

“We waren blij verrast toen we het digitaal schakelen van CZone leerden kennen. De componenten kostten een derde van de traditionele industriële systemen die we daarvoor gebruikten. Daarbij vereenvoudigt het CZone digitale beheer- en monitoringnetwerk de installatie van onze elektrische systemen. Het vervangt gecompliceerde bekabeling. Gecombineerd met de implementatie van Mastervolt-elektronica, levert het een uniek uniek systeem op.”

De technici van Schuler Fahrzeugbau GmbH, Duitsland

Het systeem

Het CZone digitale beheer- en monitoring netwerk vereenvoudigt de installatie van elektrische systemen. Gecompliceerde bekabeling naar schakel- en zekeringspanelen is nu te vervangen door een robuuste state-of-the-art interface en lichte NMEA 2000 netwerkkabels. Ook biedt CZone geavanceerde oplossingen voor het automatiseren van complexe beheer- en monitoringhandelingen, zoals die die veel voorkomen in complexere boordsystemen. CZone heeft namelijk de één-op-één-relatie tussen schakelaar en het aangestuurde voorwerp niet nodig. Dat biedt automatiseringsmogelijkheden om verschillende acties met één druk op de knop uit te voeren. Hetzij op de EasyView 5 display of op een iPad. Dat vereenvoudigt de bediening en zorgt er bovendien voor dat kritische onderdelen niet per ongeluk worden vergeten.

Systeemtekening

Power Products Mobile Solutions Systeemtekening Promotietruck

Systeemcomponenten

De keuze van de ingenieurs

Digitaal schakelen van CZone kost een derde van traditionele digitale schakelcomponenten. Het maakt digitale informatie beschikbaar, zoals spanning, stroom en de zekering van ieder specifiek uitgangskanaal. Veel instellingen zijn ook al voorgeprogrammeerd en nieuwe zijn eenvoudig te implementeren. De digitale zekering bespaart veel tijd doordat het zoeken naar zekeringsproblemen overbodig is geworden. Door continue monitoring verschijnen waarschuwingen direct op het centrale display.

CZone Output Interface